logo

Start brugklasfestival ‘Maskerade’ 2019

maandag 16 december 2019

Vandaag is het eindelijk weer zover: het brugklasfestival ‘Maskerade!’ is gestart! In groepjes werken de leerlingen elke dag ongeveer drie uur aan de voorstelling voor de grote theatercarrousel op donderdagavond.
 
De leerlingen zijn in verschillende groepen ingedeeld, waarin ze zich bezighouden met dans, zang, muziek, circus, toneel, techniek, mode, maskers maken, bakken, film, het theatercafé en animatie- en gameontwerp. Alle brugklassers hebben tijdens de slotmanifestatie een hoofdrol. De theatercarrousel is op donderdagavond 19 december voor ouders, grootouders, broers en zussen van de brugklassers en de medewerkers van de school. Komt daarom allen en zie met eigen ogen wat voor mysterieus, burlesk en carnavalesk spektakel de leerlingen hebben neergezet!
 
Uiteraard willen we er graag samen een gezellig feest van maken en daarbij hebben we ook jullie hulp nodig! Wij zouden het fijn vinden als jullie iets “lekkers” meebrengen. Dat kan een cake zijn, een taart, een gevuld stokbrood, een salade of zoiets dergelijks voor ongeveer 10 personen. In het kader van de duurzaamheid vragen we jullie om eigen schalen mee te brengen. De culinaire bijdragen kunnen na binnenkomst worden afgegeven in de grote kantine. Denk aan het einde van de avond wel eraan om de meegebrachte schalen weer mee naar huis te nemen.
 
Kortom: alle familieleden van de eerstejaars zijn van harte welkom aanstaande donderdag 19 december vanaf 19.00 uur. We sluiten de avond passend af om 21.45 uur in de grote kantine. Na de afsluiting moeten de leerlingen samen helpen opruimen. De begeleider van de groep, bepaalt dan wanneer de leerling vrij is.
 
Alvast hartelijk dank voor alle hulp en wij zien allen graag op donderdag 19 december! Veel plezier! 
 
Het brugklasprojectteam: Flory, Cees, Fernanne, Peter en Arianne

P.S. Mochten jullie donderdagmiddag rond 13.30 uur in de buurt zijn van het Forum, blijf daar dan even kijken.  ;-)